woensdag 17 juni 2015

De Gemeente doet ook mee

Nadat het een tijdje stil is geweest gaan we het vervolg in. Ik werd uitgenodigd door mevrouw A. van der M. van de gemeente om op bezoek te komen. Tijdens dit bezoek werd besproken of ik lichamelijk is staat was om nog te werken. Het positieve van de uitslag was: Ja u kunt nog werken, maar werk dat hebben we niet. Wat wij wel voor u gaan doen, is kijken of wij binnen de gemeente iets kunnen vinden waar u als vrijwilliger aan de slag zou kunnen gaan met behoud van uitkering. In dit geval bijstand. En laat ik een ding zeggen; bijstand dat is geen vetpot.

Maar goed niet getreurt, er is een plekje voor me gevonden en daar mag ik me donderdag om 10.00 uur melden voor een kennismakingsgesprek. In gewone mensentaal, een sollicitatiegesprek. Mocht ik goed worden bevonden dan ben ik weer onder de pannen. Alleen jammer dat je werkt tegen een bijstandsvergoeding.

Maar goed je weet nooit hoe een koe een haas vangt, dus wie weet is dit de voorbode naar mooie nieuwe baan. Ik ga er in ieder geval het beste van maken.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten